“The alternative to good design is always bad design. There is no such thing as no design.”

“The alternative to good design is always bad design. There is no such thing as no design.”

Muotoilun kohteena voi olla esimerkiksi yksittäinen tuote, palvelu, konsepti, toimintamalli, haaste, asiakaskokemus tai yrityksen strategia. Muotoiluosaamisen avulla yritykset saavat vauhtia esimerkiksi asiakaslupauksen, ja sen myötä liiketoimintansa, kehittämiseen. Erottautuminen markkinoilla ja hyvän asiakaskokemuksen varmistaminen lisäävät tutkitusti kilpailukykyä.

Visuaalinen Brändäys

Muotoilijataustani vuoksi pohdin visuaalista strategiaa palvelupolun eri kontaktipisteiden kautta. Kaikkien kontaktipisteiden tulisi kertoa samaa tarinaa, on kyseessä sitten somesisällöt, ikkunateippaukset, työasut, myymälätila tai messuosasto. Palvelupolun kaikki kontaktipisteet tarjoavat visuaalisen kokemuksen ja muovaavat asiakkaan mielikuvaa yrityksestä. Erottuva ja luottamusta herättävä kokonaiskuva on merkittävä aineeton pääoma, liiketoiminnallinen voimavara ja vahva kilpailutekijä. Autan sinua luomaan, kehittämään ja ohjaamaan yrityksesi visuaalista kokonaiskuvaa.

Tarjoan näkemystä, sekä laajan verkoston osaajia, kun haluat vahvistaa asiakkaan positiivista mielikuvaa yrityksestänne.

Visuaalinen brändistategia

Yhtenäinen
brändistrategia erottuu
ja luo uskottavuutta.

 

Brändikuvat

 Brändisi mukaiset stailatut kuvat.

Konseptointi

Uutta luodessa tai kehitettäessä vanhaa.

 

DESIGN MANAGEMENT

Kokonaisvaltainen yrityksen muotoilujohtaminen.

 

 

Jos tunnistat visuaalisten palveluiden tarpeen, mutta et tiedä kuinka edetä, niin ole yhteydessä, pohditaan jatkoa yhdessä.  

Tuotemuotoilu

Uuden ideointiin, vanhan kehittämiseen, haasteiden ratkaisuun. Teollisesti toteutettavasta sarjasta
uniikkiteoksiin.

Luovat projektit

Yrityksille ja yhteistyökumppaneille monialaisia
taideteollisia tai taiteellisia toteutuksia.

Muotoilu­koulutukset

Muotoiluun, konseptointiin ja  luovan alan rahoitukseen
liittyvät koulutukset.

{

”Miian ongelmanratkaisukyky on huippuluokkaa. Todellinen toteuttaja, jota voin suositella vilpittömästi. Olen työskennellyt Miian kanssa n.20 vuotta, enkö ole koskaan joutunut tyytymään ”sinne päin”-ratkaisuun.

Miia osaa nähdä todellisen tarpeen ja fokusoituu siihen. Oli kyseessä sitten isommat lavasteet tai kaasupolttimella pizzan lämmitys.”

Tuottaja Jupe Louhelainen, Twisted Films

{

Miia on ollut luottostylistimme mainosfilmien kuvauksissa jo useamman vuoden. Miia ymmärtää brändimme sielunmaiseman ja osaa luoda puitteet, jotka auttavat kertomaan juuri meidän näköisen tarinan.”

Camilla Modeen / Orthex Group

{

Kun perustin yritystä minulla oli selkeä mielikuva tavoitellusta liiketilan tunnelmasta. Miia auttoi käytännön järjestelyissä ja antoi ideoita ja vaihtoehtoja. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja myös asiakkaat viihtyvät.

Paula Lundsten, Ihoni

Haluatko uutiskirjeeni?

miia@innollinen.fi

0407415006