” I am living at the intersection of creativity and business”

  ” I am living at the intersection of creativity and business”

Tarinani

 

Visuaalisuus on aina ollut osa elämääni. Urani alkutaipaleella keskityin erityisesti liikkuvaan kuvaan kuten tv-mainosten visuaalisten maailmojen toteutukseen. Kyllästyin kuitenkin mainosmaailman hektiseen etenemiseen ja oman kädenjäljen haihtumiseen mainoskampanjoiden jälkeen.

Muotoilu visuaalisenakin alana oli ratkaisu. Tiedostin kuitenkin, että pelkkä visuaalisuus ilman merkitystä ei riittäisi. Arvomaailmani mukaan muotoilun tulee ratkaista ongelmia eikä luoda niitä lisää. Kompleksisessa maailmassa on hyvä omata kriittistä ajattelua ja pyrkiä aloja ylittävään ajatteluun. 

Uskon vahvasti tulevaisuudessa luovuuden voimaan. Perttu Pölöstä lainatakseni pyrin tulevaisuuden työelämän ehkä ainoaan tarvittavaan ammattinimikkeeseen, joka on “Luova ongelmanratkaisija”.

filosofiani

Rakastan pieniä yksityiskohtia, tunnelman luontia ja tarinan eteenpäin vientiä. Uskon muotoilun voimaan luodessamme uutta ja kehittäessämme vanhaa.

Haluan olla mukana luomassa tulevaisuuden tuotteita ja palveluita, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme.

Erilaisissa projekteissani arvostan ongelmanratkaisua, yhdessä tekemistä sekä luovia ratkaisuja. Visuaaliset ratkaisut luovat tunnelman ja tunnejäljen.

miia@innollinen.fi

0407415006